CHOC 18 - 25 jr


Er echt helemaal uit breken. Je wilt een topvakantie: uitdagend en dynamisch, anders dan anders, veel vrijheid, vuur en plezier. Intens, recht voor z’n raap en close. Mèt 27 anderen: en iedereen mag er zijn. Je bent er zelf ook helemáál: regelmatig wordt de groep bij elkaar gehaald om te kijken of iedereen nog goed in z’n vel zit.

CHOC. Bedoeld om met grote inzet intensief met (vooral) theater aan de slag te gaan. Je werkt toe naar een spetterende voorstelling voor heel Charme. Elke week heeft een ander thema. Schrijf je in voor de week van jouw keuze, dan krijg je in juni een mail van je docenten met een opdracht. Dit kan van alles zijn: een foto, voorwerp of tekstje, wat een voorbereiding is op de CHOC-week.  Lees verder

Dompel je onder! Veel vrijheid maar ook duidelijke spelregels. Nieuwe ervaringen opdoen. Werken aan je eigen presentaties.
En wel dóórgaan als het moeilijk wordt... CHOC is top, tegek en spannend / shit, klote en saai – wat je er zelf van maakt. Je moet soms al je kracht gebruiken, maar slap gelul kan ook lekker zijn. Bloedserieuze gesprekken bij het vuur, en er wordt ook veel gelachen.

CHOC werkt en kampeert op een een eigen terrein in je eigen tent.
Je kookt zelf, (pannetje en een gasje mee) meestal samen met anderen.
Er zijn maximaal 28 deelnemers per week.

Sterke drank en dronkenschap wordt niet getolereerd (je wordt weggestuurd van Charme). Overdag wordt er niet gedronken.  Als je hier denkt moeite mee te krijgen kun je beter een andere vakantie boeken.
Toelatingseisen: 100% inzet. Maakt het niet uit of je ervaring hebt met theater, dans of muziek.

Je begint de week op zaterdag om 16.00 uur
 


Charme 2021    ●   Tessa en Robert spelen in Overijssel    ●   Kim en Job in een kindervoorstelling    ●   Huis te koop in CHAMPGAULT    ●   CORONA laatste nieuws    ●   1e webcamvoorstelling    ●   Fijne adressen    ●   webcam 2020    ●   Margot overleden    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Nibana Festival    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes