CHOC 18 - 25 jaar


Tussen de 18 en 25 jaar.

Er echt helemaal uit breken. Je wilt een topvakantie: uitdagend en dynamisch, anders dan anders, veel vrijheid, vuur en plezier. Intens, recht voor z’n raap en close. Mèt een stuk of 25 anderen: en iedereen mag er zijn. Je bent er zelf ook helemáál: regelmatig wordt in de groep gecheckt en gekeken of iedereen nog goed in z’n vel zit.

 

week 2 (18-25 juli)

week 3 (25 juli- 1 aug.)

week 4 (1 - 8 aug.)

 

CHOC. Bedoeld om met grote inzet intensief met (vooral) theater aan de slag te gaan. Je werkt toe naar een spetterende voorstelling voor heel Charme. Elke week heeft een ander thema. Schrijf je in voor de week van jouw keuze, dan krijg je eind juni een mail van je docenten met een kleine opdracht. Dit kan van alles zijn: bv. een foto of link naar youtube, wat een voorbereiding is op je CHOC-week. 

Dompel je onder! Veel vrijheid maar ook duidelijke spelregels. Nieuwe ervaringen opdoen. Werken aan je eigen presentaties.
En wel dóórgaan als het moeilijk wordt... CHOC is top, tegek en spannend / shit, klote en saai – wat je er zelf van maakt. Je moet soms al je kracht gebruiken, maar slap gelul kan ook lekker zijn. Bloedserieuze gesprekken bij het vuur tot diep in de nacht, en er wordt ook veel gelachen.

CHOC werkt en kampeert op een een eigen terrein met een eigen werktent.
Je kampeert en kookt zelf, (pannetje en een gasje mee) meestal samen met anderen.
Er zijn maximaal 28 deelnemers per week.

Sterke drank, dronkenschap en drugs worden niet getolereerd: je wordt weggestuurd van Charme. Overdag wordt er niet gedronken.  Als je hier denkt moeite mee te krijgen kun je beter een andere vakantie boeken.
Toelatingseisen: 100% inzet. Maakt het niet uit of je ervaring hebt met theater, dans of muziek.

Je begint de week op zaterdag om 16.00 uur
 


Seizoen 2020    ●   Nibana Festival    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   In memoriam Ton van Kempen    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes