eten en drinken


"DEBAR"

Centraal in het activiteitengebied en gelegen aan het bosmeertje en vlak aan het hoofdpodium ligt ons café.

Het terras is prachtig overkapt in oude franse stijl.
DEBAR is voornamelijk bedoeld als ontmoetingsplaats - het is er het drukst na de activiteiten tussen 16.00 en 18.00 uur. Er zijn dan meestal ook presentaties te zien.
Verder zijn we 's avonds open, vóór en na de presentaties.
Daarnaast vind je hier de fietsen, ansichtkaarten, landgoedplattegrond, etc.

 

Ochtendbar

Terwijl je bij de bakker staat, tussen 9 en 10 uur 's morgens op het familieveld, is er geregeld een ochtendbar met espresso, cappuccino en/of verse jus d'orange. 

Eten

Als je op Charme niet (steeds) wilt koken zijn er een aantal mogelijkheden op het terrein zelf en in de nabije omgeving.


De Pizzawagen, met Philippe en Karinne komt twee keer per week, maandag en donderdag.

Opgeven vanaf 16.00 uur.

La Barbe Grise, eenvoudig dagmenu, aan de D940 op loopafstand (2 km)
La Canardière, een restaurant met Michelin-vermelding, waar je super-de-luxe uit eten kunt, maar ook eenvoudig. Alleen open op wo, do, vr, za. Ook afhaal hamburgers, gegarneerd, ook vegetarische hamburgers (wo, do, vr, za). Vanaf 18.00 uur.
Restaurant Au Charme d'Antan, middenin Autry-le-Châtel (5 km) . Eenvoudig dagmenu.


 

 

s' Ochtends om 9.00 uur komen er enkele stalletjes op het familieveld: dagelijks de bakker, zo, di en vr 9.00 uur een kraam met biologische groenten.


CORONA laatste nieuws    ●   1e webcamvoorstelling    ●   Fijne adressen    ●   webcam 2020    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Margot overleden    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Nibana Festival    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes