Week 6: dessertweek


15-22 augustus

Dessertweek

…de verademing…

 

Eigenlijk het nagerecht van Charme – na de zinderende totaalweken een laatste activiteitenweek in het seizoen. We maken het terrein kleiner en intiemer: alles rondom het romantische huis-met-zwembad Le Voisin.  De bar, het avondvuur, het kamperen.

In deze week is er minder breed aanbod voor volwassenen, maar er is wel vaak keuze uit 2 disciplines. Bijvoorbeeld theater, beeldend, video, soms ook houtatelier, schrijven of zang. Niks is zeker; het hangt af van de docenten die op dat moment nog op Charme zijn. Er zijn af en toe activiteiten waarbij de leeftijden door elkaar lopen. We maken meestal één jeugdgroep, waarin jongere en oudere kinderen spelen en voor elkaar zorgen.

Er wordt meer samen gedaan in deze week, wat kan variëren van een gezamenlijke maaltijd tot het maken van een speelfilm met alles erop en eraan.

Crème de la crème brûlée.

En elke dag gaat het zwembad open op vaste tijden.

Maximaal 60 deelnemers.

De week is 10% voordeliger dan de totaalweken (korting geldt niet voor accommodatie).

 


CORONA laatste nieuws    ●   webcam 2020    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Cultuur in Actie! Met Kim van Zeben    ●   Margot overleden    ●   workshops online & eindresultaat Pop Op!    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Nibana Festival    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes