Week 6: dessertweek


Week 6 (14 - 21 augustus): Dessertweek

 

Eigenlijk het nagerecht van Charme – na de zinderende totaalweken een laatste activiteitenweek in het seizoen. We maken het terrein kleiner en intiemer: alles rondom het romantische huis-met-zwembad Le Voisin.  De bar, het avondvuur, het kamperen.

In deze week is er minder breed aanbod voor volwassenen, maar keuze uit 2 of 3 disciplines. Bijvoorbeeld theater, beeldend, video, dans, soms ook houtatelier, schrijven of zang. Niks is zeker; het hangt af van de docenten die op dat moment nog op Charme zijn. Er zijn af en toe activiteiten waarbij de leeftijden door elkaar lopen. We maken meestal één jeugdgroep, waarin jongere en oudere kinderen spelen en voor elkaar zorgen. Voor kleuters (3, 4, 5 jaar) zijn er geen aparte activiteiten, betaal je dus alleen staangeld. Jongeren van 14/15 jaar kunnen kiezen: ofwel met de jeugdgroep meedoen of volwassenen keuze-programma's.

Er wordt meer samen gedaan in deze week, wat kan variëren van een gezamenlijke maaltijd tot het maken van een speelfilm met alles erop en eraan.

Crème de la crème brûlée.

En elke dag gaat het zwembad open op vaste tijden.

Maximaal 60 deelnemers.

De week is 10% voordeliger dan de totaalweken (korting geldt niet voor accommodatie).

 


CORONA laatste nieuws    ●   Charme 2021    ●   Nieuw boek van Irene van der Aart    ●   NRC toprecensie voor Benny Lindelauf    ●   Hielke Zevenbergen 1974 - 2020    ●   Kim en Job in een kindervoorstelling    ●   Huis te koop in CHAMPGAULT    ●   1e webcamvoorstelling    ●   Fijne adressen    ●   Margot overleden    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes