aanmelden, annuleren


Aanmelden

 

Het boekingsformulier van deze site kun je gebruiken bij het aanmelden per email, anders een briefje per post sturen naar Charme met alle gegevens die op het aanmeldingsformulier staan.
Je kunt je pas inschrijven wanneer je accoord bent met onze algemene voorwaarden, dat kom je vanzelf tegen aan het eind van het boekingsformulier. Wanneer je geboekt hebt krijg je snel een bevestiging van je inschrijving per email met een link naar iDEAL: kies voor een aanbetaling of het totaalbedrag. Liefst per omgaande betalen (zoals bij een webshop) maar in elk geval binnen 14 dagen - daarna wordt de inschrijving geannuleerd. Wanneer je een bedrag betaald hebt, krijg je de bevestiging van deelname. Nu krijg je de rest van de gegevens voor reis en verblijf - meer heb je niet nodig.
Tot half mei krijg je een nota die uitgesplitst is in 2 gedeeltes, aan aanbetalingsbedrag (33%) en een restbedrag (66%). Daarna is het bedrag niet meer uitgesplitst en krijg je dus een nota voor het totaalbedrag.
We raden je echt aan om de vier pagina's uit te printen en mee te nemen naar Charme, omdat er ook allelei nuttige tips voor op het terrein bij staan.

 

Mocht het volgeboekt zijn, dan kun je kiezen om toch te boeken via het boekingsformulier om zo op de wachtlijst te komen. Je krijgt bericht zodra er voor jou of je gezinslid een plek vrijkomt. Ga je een andere vakantie doen, houd ons dan graag op de hoogte zodat anderen op jouw plek kunnen.

 

Annuleren met fonds

Voor 5% van de totale reissom kan bij Charme van het annuleringsfonds gebruik worden gemaakt (kan alleen gelijktijdig met de boeking). Als geannuleerd wordt, dient dat schriftelijk te gebeuren met opgaaf van redenen van ziekte, overlijden, etc. en met overlegging van verklaring(en) van bevoegde personen.

Het annuleringsfonds geldt niet bij "gewone" annuleringen, zonder dat sprake is van gezondheidsredenen of dergelijke.
In die gevallen geldt de annuleringsregeling zonder fonds.
De regeling geldt ook niet meer als het verblijf eenmaal is begonnen.
Er kan eventueel een andere annuleringsregeling met Charme worden afgesproken wanneer je vooraf aangeeft in onzekere omstandigheden te verkeren met familie, financiën etc.
Wanneer je een annuleringsverzekering wilt die onder alle annulerings-omstandigheden uitkeert, kun je dat beter bij een bank of verzekeringsmaatschappij regelen.

Annuleren zonder fonds
Tot 2 weken ná de inschrijfdatum kan kosteloos worden geannuleerd en veranderd. Tot 4 weken vóór aanvang van het verblijf is 15% van het totaalbedrag verschuldigd als organisatie/administratiekosten. Binnen 4 weken vóór aanvang van het verblijf vervalt 50% van het totaalbedrag. Wanneer binnen 2 weken vóór aanvang wordt geannuleerd, vervalt het totale boekingsbedrag aan Charme. Dit alles in verband met de gemaakte organisatie- en programmakosten.


Charme 2021    ●   Tessa en Robert spelen in Overijssel    ●   Kim en Job in een kindervoorstelling    ●   Huis te koop in CHAMPGAULT    ●   CORONA laatste nieuws    ●   1e webcamvoorstelling    ●   Fijne adressen    ●   webcam 2020    ●   Margot overleden    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Nibana Festival    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes