Week 3 extra: fotografie


Theatermaker en beeldend kunstenaar Hielke Zevenbergen geeft in week 3 fotografie voor volwassenen als extra keuzeprogramma. 

"Ik wil u laten inspireren door werk van bekende en minder bekende fotografen. We onderzoeken d.m.v. het bekijken van filmmateriaal en studie van fotoboeken  werkwijzen van deze fotografen en gaan met deze bril op het veld in.

Soms zal het onderwerp dicht bij de tent te vinden zijn en een andere keer trekken we er op uit en zoeken we de situatie’s op buiten het landgoed van Charme.

We maken gebruik van uw eigen camera, in alle vormen en maten. 

Het is prettig wanneer u beschikt over een eigen laptop om uw werk te selecteren en eventueel na te bewerken. 

Ook zal er in deze week de mogelijkheid zijn om analoog (zwart/wit) te fotograferen. Neem je eigen analoge 35mm camera mee! Controleer thuis of de camera werkt en de belichtingsmeter het doet! 

We ontwikkelen zelf de films, scannen deze digitaal in en bewerken ze. Daarna maken we een selectie en tonen deze aan het publiek.

De zwart wit films zijn voor inkoopprijs bij Hielke verkrijgbaar. 

In het kader van het onthaasten en een beetje verdieping zullen de dagprogramma’s soms twee dagen duren. 


Let op: 80 km/h    ●   extra hondenplek in week 4    ●   Vrijgekomen Baraka week 4    ●   Kledinglijn CHARME    ●   Bescherming tegen teken    ●   shiatsu / do-in    ●   Hond mee naar Charme?    ●   Week 3 extra: fotografie    ●   Week 4 extra: fotografie    ●   Wet AVG    ●   Meer muziek op Charme    ●   Municipal Coullons    ●   Saskia showreel    ●   Boek Charme Liefdes