Kindervoorstelling met Tessa


Kwatta speelt Kwatta Kweeste, met Tessa (6 weken op Charme), voorstelling:

 

Kwatta komt met een nieuwe voorstelling, de Kwatta Kweeste. Een voorstelling waarbij je niet rustig op je stoel zit, maar op ontdekkingstocht gaat door de schouwburg. Vol ontmoetingen met bijzondere figuren op plekken waar je normaal als bezoeker niet komt. 

Het meisje Dorothy is verdwaald, vreselijk verdwaald in het land van Oz. Zij wil naar huis! Alleen de grote Mister Wizard schijnt haar te kunnen helpen. Maar waar is hij te vinden? 

Samen met een gids ga je op zoek naar de Wizard. Op het toneel, in de coulissen en in de kleedkamers ontmoet je meer figuren die iets kwijt zijn. De schorre vogelverschrikker is zijn verstand verloren, de leeuw mist zijn moed en de blikken robot heeft geen gevoel. Ook zij sluiten zich aan in de zoektocht naar de Wizard. Onderweg beland je in wonderlijke situaties. Wie weet blijkt de kleinste van de groep een held en sta je zelf in de spotlights op het grote toneel… Uiteindelijk draait het om één ding: thuiskomen.

Kinderen vanaf 6 jaar

 

Wanneer en waar?
za 1 jun 2019 / 19:00 Hanzehof, Zutphen
zo 9 jun 2019 / 14:30 't Mozaïek, Wijchen
zo 16 jun 2019 / 14:00 Stadsschouwburg Nijmegen
vr 21 jun 2019 / 19:00 Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch

INFO & TICKETS VIND JE HIER: https://www.kwatta.info/voorstelling/kwatta-kweeste-2/

 

foto: Laura Luca


Camping Municipal Coullons weer geopend    ●   Nieuw: hamburger/frites    ●   Kindervoorstelling met Tessa    ●   Highlights seizoen 2019    ●   CD!    ●   In memoriam Ton van Kempen    ●   Hond mee naar Charme?    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes