Radio van Deyssel Amsterdam met Hanna en Remco


Sinds een jaar maakt Hanna in Amsterdam Nieuw-West een theatrale radioshow vol verhalen uit de buurt. In een klein tot theater omgebouwd winkelpand speelt ze deze verhalen samen met acteurs en buurtbewoners. Sinds dit seizoen speelt Remco mee. Samen met Kyra is hij de presentator van de radioshow. En ook Hanna zelf speelt mee. Radio van Deyssel is een warme voorstelling met mooie verhalen, liedjes en ontmoetingen. De komende aflevering heet ‘je moeder!’.

Iedereen heeft er één, maar er zijn er geen twee hetzelfde. Strenge moeders, eenzame moeders, ambitieuze moeders, afwezige moeders en ‘kijk-je-wel-goed-uit’-moeders. Voor de zesde aflevering onderzoekt Radio van Deyssel de relatie die buurtgenoten hebben met hun moeder. Hoe beïnvloedt deze vrouw, jouw moeder, wie je bent en hoe jij je leven inricht?

Kom kijken en luisteren naar deze ontroerende, grappige en soms ongemakkelijke aflevering over de moeders van de Van Deyssel.

Radio van Deyssel speelt op 13, 14 en 15 december. Voor meer info en kaartjes kijk op de site van Frascati Theater via deze link.


Seizoen 2020    ●   Radio van Deyssel Amsterdam met Hanna en Remco    ●   Weer webcam    ●   Artikel Charme augustus    ●   Nibana Festival    ●   In memoriam Ton van Kempen    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes