Margot overleden


Op 28 januari is Margot, mede-grondlegger en -eigenaar van Charme, aan de gevolgen van darmkanker overleden. Deze ziekte werd in september 2014 geconstateerd. Na enkele operaties en vele chemokuren, bleek de ziekte zich in juni 2019 te hebben verergerd. Ze besloot daarop niet meer te kiezen voor (zwaardere) chemo, maar te stoppen met de behandelingen. Met het doel nog eenmaal te pieken in het zomerseizoen. Dat is goed gelukt: het werd een top-zomer!

In het najaar is haar situatie langzamerhand verslechterd. Toch is ze nog tot het laatst toe volop blijven werken, coachen en leven. 

Wil je de rouwkaart ontvangen, stuur ons dan even een mailtje.

Op deze pagina staat een In Memoriam, gemaakt door schrijver Benny Lindelauf. Ook andere artikelen zullen op deze pagina komen.

 

NB: Ritueelbegeleider Tienke de Jong is niet bereikbaar op het mailadres van de rouwkaart, maar op tienkedejong@gmail.com

 


Seizoen 2020    ●   In Memoriam in Trouw    ●   Margot overleden    ●   Weer webcam    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Nibana Festival    ●   In memoriam Ton van Kempen    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes