Margot overleden


Op 28 januari is Margot, mede-grondlegger en -eigenaar van Charme, aan de gevolgen van darmkanker overleden. Deze ziekte werd in september 2014 geconstateerd. Na enkele operaties en vele chemokuren, bleek de ziekte zich in juni 2019 te hebben verergerd. Ze besloot daarop niet meer te kiezen voor (zwaardere) chemo, maar te stoppen met de behandelingen. Met het doel nog eenmaal te pieken in het zomerseizoen. Dat is goed gelukt: het werd een top-zomer!

In het najaar is haar situatie langzamerhand verslechterd. Toch is ze nog tot het laatst toe volop blijven werken, coachen en leven. 

Wil je de rouwkaart ontvangen, stuur ons dan even een mailtje.

Op deze pagina staat een In Memoriam, gemaakt door schrijver Benny Lindelauf. Ook andere artikelen (theaterkrant, Alegemeen Dagblad) zullen op deze pagina komen.

Op maandag 24 februari is er een groot artikel verschenen van Margot in het dagblad TROUW, rubriek NASCHRIFT, geschreven door Dana Ploeger.

Het artikel (PDF) is ook geplaatst op de pagina van Margot. In de zomer hebben we deze krant op Charme, voor het geval je die zou willen hebben.

 


CORONA laatste nieuws    ●   Aanmeldingen nieuws EXTRA WEEK CHOC    ●   Nieuw boek van Irene van der Aart    ●   NRC toprecensie voor Benny Lindelauf    ●   Hielke Zevenbergen 1974 - 2020    ●   Kim en Job in een kindervoorstelling    ●   1e webcamvoorstelling    ●   Fijne adressen    ●   Margot overleden    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes