Highlights seizoen 2019


De touringcar wordt niet meer ingezet voor reizen van en naar Charme. In de loop de jaren zijn de reizigersaantallen sterk gedaald. Steeds meer deelnemers en medewerkers komen met eigen vervoer. Daarentegen werden de kosten voor de bus steeds hoger, ook al in verband met de sterk gestegen energieprijzen.

 

Carpool? Op de reispagina (vanaf begin februari in gebruik) kun je vraag en aanbod plaatsen voor je reis naar Charme. Daarnaast kun je natuurlijk altijd reizen met de Thalys of de FLIXBUS (en vanuit Parijs Bercy met de trein naar Gien).

Als je je aanmeldt, krijg je een retourmail met de inloggegevens van deze reispagina.

 

De tarieven voor 2019 worden aangepast – kleine verhogingen voor de programmaweken overeenkomstig de kosten. Het lage BTW-tarief van 6 naar 9% heeft hier ook invloed op. In Frankrijk zijn vooral de belastingen en de energiekosten (30%!) erg gestegen. De kosten voor de accommodaties gaan naar verhouding iets verder omhoog dan voorgaande jaren.


Highlights seizoen 2019    ●   In memoriam Ton van Kempen    ●   CD!    ●   Hond mee naar Charme?    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes