Charme gegevens


Charme BV is samen met Charme Beheer BV eigendom van Margot de Jong, Janhenk en Frank Odink.
De landgoedcamping in Frankrijk is een Frans bedrijf met dezelfde eigenaars.
Het kantoor bevindt zich in Culemborg - van oktober t/m mei zijn we daar bereikbaar.
Juni, juli, augustus en september is het kantoor verplaatst naar Coullons.

 

CHARME BV

Havendijk 9
4101 AA Culemborg
Tel: 0345-521481
IBAN: NL70 RABO 0312535511
BTWnr: NL.8030.02.294.B01
KvK Tiel:11060073

info@charme.nl

 

CHARME Société

Camping Culturel Champgault
45720 Coullons FRANCE
Tel. (vanuit NL): 0033.610693531
(vanuit Frankrijk) 06.10693531
 IBANnr.:FR7614806000167001003831178
No. Siret: 43128901600013
TVA (BTW): FR65431289016


Margot de Jong


"Charme staat voor mij voor verwondering en vernieuwing. Het is een machtig paradijsje waar ik mij graag in onderdompel. In de beginjaren was ik actief in de begeleiding van jongeren. Samen maakten we alle dromen waar. Op Charme worden jongeren serieus genomen en met respect behandeld. Ik coach nu de docenten en vind niets mooier dan iemand helemaal te zien groeien. Wij geloven in de kracht van het experiment en in je kwetsbaar opstellen. Dit levert prachtige resultaten op."

Margot heeft 2 boeken geschreven: "Op je tenen lopen" over haar specifieke werkwijze voor mensen met verstandelijke beperking, en "Mijn jonge jaren in Zaandam", een mooi document voor het nageslacht.

 

Margot, 1949, HOI, ITIP


Janhenk Odink


"Op Charme komt voor mij alles waar ik belang aan hecht in het leven samen: theater maken, cursussen geven, in de natuur zijn, op de trekker rijden en omringd worden door familie en vrienden. Kunst maken is belangrijk op Charme, maar verbinding en het maken van contact is voor mij het hoogste. Ik wil dat iedereen hier met een goed gevoel vandaan rijdt."

 

(Janhenk, 1953, Akademie voor Expressie, ITIP)


Frank Odink


Frank is mede-eigenaar van Charme BV. Hij is het hele seizoen aanwezig, verantwoordelijk voor techniek en terrein, coördineert bar- en TD-team.

Buiten het seizoen ontwerpt en bouwt hij graag op het Charme-terrein: zoals het het houtatelier, de remise, de kap bij het sanitair, de nieuwe sanitaire huisjes bij de bar en voor de medewerkers, en de grote kap bij Le Voisin.

Door het jaar heen is Frank in NL o.a. werkzaam als technisch creator bij diverse theatergroepen, Amsterdam Light, museum Humanityhouse, NPO Hilversum, en diverse opdrachten in het buitenland.

 


Hanna Timmers


Gehele seizoen gastvrouw bij Charme. Als theatermaker met kinderen, jongeren, CLAN en CHOC en als vroege vogel bij de Ochtendbar. Door het jaar heen maakt Hanna voorstellingen in bijzondere contexten, geeft in Den Haag bij het Nationale Theater de projecten in de stad vorm en begeleidt door het hele land de jongerenprojecten van Theater Na de Dam.


Sara Roos Dijkstra


Gehele seizoen gastvrouw bij Charme, animator, host bij voorstellingen en kindermedewerker. Sara werkt in het dagelijks leven als spel- en circus-docent bij kinderen, jongeren en voor artiesten met een verstandelijke beperking.


Tessa de Lange


Tessa werkt het hele seizoen op Charme als docent en theatermaker, van de kleuters t/m CHOC. Ze zal geregeld te zien zijn in het avondtheater en soms hoor je haar zingen. Door het jaar heen is Tessa werkzaam als actrice in theater en film. Daarnaast is ze yogadocent.


Erik van Vliet


Erik is aanwezig gedurende het hele seizoen. Bij Charme werkzaam als adviseur video, digitale media, fotografie en chef ochtendbar.Robert Baarda


Charme-host ook weer gedurende het hele seizoen. Daarnaast docent drama volwassenen, top-acteur tijdens het dagelijkse avondtheater, singer-songwriter met geregeld een concert in de sfeervolle Remise. Door het jaar heen werkt Robert als theaterdocent (zie robertbaarda.nl)


Seizoen 2020    ●   Weer webcam    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Nibana Festival    ●   In memoriam Ton van Kempen    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes