filmpje: Marihuela Belt

 


Activiteitenkalender

wk nr vanaf type  
12 1 14-03 klusweek (onderhoud)
25 2 13-06 opbouw (seizoensklaar)
34 3 22-08 afbreek (opruimen)
47 4 14-11 klusweek (boswerk e.d.)
------------------------------
28   4-07 vrij kamperen
29 1

11-07

totaalweek  
30 2 18-07 totaalweek choc & clan
31 3 25-07 totaalweek choc & clan
32 4 1-08 totaalweek choc & clan
33 5 8-08 totaalweek Cirq
34 6 15-08 dessertweek (10% korting)
35   23-08 (besloten groep)

TOTAALWEKEN?

 

Kleuters 3,4,5 jr Kinderen 6-9 / 9-12 jr
Jongeren 12-16 jr CLAN 16/17 jr
CHOC 18 - 25 jr Week 0: vrij kamperen
Week 6: dessertweek Tarieven
Veelgestelde vragen Eten en drinken
accommodatie te huur wat is nog vrij?
aanmelden, annuleren Reviews

 

Columns schrijven op een krukje midden in het bos, jezelf helemaal laten gaan op het toneel of samen in één dag een lied componeren en uitvoeren. Op het theater- en expressielandgoed Charme in Frankrijk worden creatieve dromen waargemaakt tijdens de ‘totaalweken’. Volwassenen en kinderen kunnen iedere dag workshops volgen op het gebied van zang, dans, theater, video, schrijven, beeldend of houtbewerken.

 

De workshops vinden plaats tussen half elf en vier uur ’s middags met een middagpauze van anderhalf uur. Kinderen en jongeren krijgen een apart programma aangeboden. Charme is dan ook de ideale vakantie voor (alleenstaande) ouders. Kunst en creativiteit spelen tijdens deze vakantieweek een grote rol, maar verbinding en gezelligheid zijn net zo belangrijk. Kamperen doe je op het terrein in een eigen tent of caravan of in een gehuurde blokhut.

 

Charme biedt vrijheid, maar ook structuur. Je bent vrij om te kiezen tussen een middagje voor de tent een boek lezen,  een workshop volgen of een wandeling maken. Op het prachtige Franse landgoed, midden in het bos, worden de cursussen op verschillende locaties gegeven: in tenten, Debar, midden tussen de bomen of op het gras. Bijna iedere avond is er een voorstelling van deelnemers. Docenten verzorgen het avondtheater en geven geregeld lezingen en concerten. Op woensdagmiddag ben je vrij.

 

Iedere avond en ochtend wordt op de vuurplaats het programma bekendgemaakt en is er de mogelijkheid om voor nieuwe workshops te kiezen. Charme is de ideale plek om helemaal uit je hoofd te komen en creativiteit te laten stromen. In Debar kun je napraten met andere deelnemers met een goed glas wijn, terwijl de kinderen een softijsje eten. Charme is een warme en inspirerende plek, waarvan je opgeladen weer naar huis vertrekt.

 

Er zijn dit seizoen 5 totaalweken tussen 11 juli en 15 augustus.

Verder, buiten deze 5 weken:

Van 5 - 11 juli kun je vrij kamperen zonder programma

Van 15 - 22 augustus is er nog een naweek (dessertweek) voor maximaal 60 deelnemers

 

Charme 2021    ●   Tessa en Robert spelen in Overijssel    ●   Kim en Job in een kindervoorstelling    ●   Huis te koop in CHAMPGAULT    ●   CORONA laatste nieuws    ●   1e webcamvoorstelling    ●   Fijne adressen    ●   webcam 2020    ●   Margot overleden    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Nibana Festival    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes