Charme BV.... commercieel?


Charme probeert steeds weer de balans te vinden in ouderwetse romantiek met een beetje modern comfort, en dat alles voor redelijke tarieven.
Sinds 1989 is er wel het een en ander veranderd. Charme begon op het terrein (3 ha) met eenvoudige voorzieningen, gedoogd door de gemeente Coullons. In de loop der jaren is het terrein uitgebreid tot ca. 25 ha. Vanuit de Franse overheid moest het terrein na 1999 volgens de laatste normen worden gerenoveerd. Tot en met 2005 zijn er ingrijpende werkzaamheden verricht aan riolering, paden, parkeerterrein, electriciteit en sanitair.
Los hiervan zijn de wensen van de gemiddelde vakantieganger ook veranderd: we merken dat er in de loop van de jaren meer prijs wordt gesteld op wat meer luxe en extra voorzieningen dan in het begin.


CORONA en laatste nieuws    ●   Charme op Spotify    ●   Extra in week 2, 3 en 4: Basis Training Wim Hof Methode    ●   Nieuw: SPA    ●   Shiatsu en do-in    ●   Nibana Festival 2022    ●   Woutertje Pieterseprijs voor Benny Lindelauf    ●   Nieuw: villatent te huur    ●   Extra week CHOC    ●   Nieuw boek van Irene van der Aart    ●   Fijne adressen    ●   Margot overleden    ●   Hielke Zevenbergen 1974 - 2020    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes