Eten en drinken


"DEBAR"

Centraal in het activiteitengebied en gelegen aan het bosmeertje en vlak aan het hoofdpodium ligt ons café, nouja, geen ècht café natuurlijk.

DEBAR is voornamelijk bedoeld als ontmoetingsplaats - het is er het drukst na de activiteiten tussen 16.00 en 18.00 uur. Er zijn dan meestal ook presentaties te zien.
Verder zijn we 's avonds open, vóór en na de presentaties.
Daarnaast vind je hier de fietsen, ansichtkaarten, landgoedplattegrond, etc.

 

Ochtendbar

's Morgens op het familieveld is er geregeld een ochtendbar met espresso, cappuccino en brood/croissants. Je kunt hier vooraf je brood bestellen. 

Eten

Als je op Charme niet (steeds) wilt koken zijn er een aantal mogelijkheden op het terrein zelf en in de nabije omgeving.


• Er wordt 's ochtends brood verkocht van vanaf ± 9.00 uur, bij de koffiebar op het familieveld

De Pizza Swing, met Philippe en Karinne, dinsdag.

• Dagschotel en pizza's bij camping Plancherotte in Coullons

La Barbe Grise, eenvoudig dagmenu, aan de D940 op loopafstand (2 km)
Restaurant Au Charme d'Antan, middenin Autry-le-Châtel (5 km) . Eenvoudig dagmenu. Makkelijke familiesfeer.


 

 


CORONA en laatste nieuws    ●   Charme op Spotify    ●   Extra in week 2, 3 en 4: Basis Training Wim Hof Methode    ●   Nieuw: SPA    ●   Shiatsu en do-in    ●   Nibana Festival 2022    ●   Woutertje Pieterseprijs voor Benny Lindelauf    ●   Nieuw: villatent te huur    ●   Extra week CHOC    ●   Nieuw boek van Irene van der Aart    ●   Fijne adressen    ●   Margot overleden    ●   Hielke Zevenbergen 1974 - 2020    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes