Week 6: dessertweek


Week 6 (14 - 21 augustus): Dessertweek

 

Eigenlijk het nagerecht van Charme – na de zinderende totaalweken een laatste activiteitenweek in het seizoen. We maken het terrein kleiner en intiemer: alles rondom het romantische huis-met-zwembad Le Voisin.  De bar, het avondvuur, het kamperen.

In deze week is er minder breed aanbod voor volwassenen, maar keuze uit 2 of 3 disciplines. Bijvoorbeeld theater, beeldend, video, dans, soms ook houtatelier, schrijven of zang. Niks is zeker; het hangt af van de docenten die op dat moment nog op Charme zijn. Er zijn af en toe activiteiten waarbij de leeftijden door elkaar lopen. We maken meestal één jeugdgroep, waarin jongere en oudere kinderen spelen en voor elkaar zorgen. Voor kleuters (3, 4, 5 jaar) zijn er geen aparte activiteiten, betaal je dus alleen staangeld. Jongeren van 14/15 jaar kunnen kiezen: ofwel met de jeugdgroep meedoen of volwassenen keuze-programma's.

Er wordt meer samen gedaan in deze week, wat kan variëren van een gezamenlijke maaltijd tot het maken van een speelfilm met alles erop en eraan.

Crème de la crème brûlée.

En elke dag gaat het zwembad open op vaste tijden.

En natuurlijk altijd avondtheater voor alle leeftijden!

Maximaal 60 deelnemers.

De week is 10% voordeliger dan de totaalweken (korting geldt niet voor accommodatie).

 


CORONA en laatste nieuws    ●   Charme op Spotify    ●   Extra in week 2, 3 en 4: Basis Training Wim Hof Methode    ●   Nieuw: SPA    ●   Shiatsu en do-in    ●   Nibana Festival 2022    ●   Woutertje Pieterseprijs voor Benny Lindelauf    ●   Nieuw: villatent te huur    ●   Extra week CHOC    ●   Nieuw boek van Irene van der Aart    ●   Fijne adressen    ●   Margot overleden    ●   Hielke Zevenbergen 1974 - 2020    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes