In memoriam Erik van Vliet


Op vrijdag 22 mei hebben we afscheid moeten nemen van een van onze meest trouwe medewerkers: Erik.

Jarenlang onze video vakdocent die het hele seizoen aanwezig was. In de zomer van 2017 werd hij ziek en bleek uitgezaaide prostaatkanker te hebben. Ondanks een slechte prognose knapte hij toch weer aardig op en kon in de zomer van 2018 nog meewerken. Daarna is het langzaam maar zeker achteruit gegaan.

Iedereen zal zich Erik herinneren als de man die altijd en overal in- en bijsprong. Hij zat nooit stil. Hij was (met mij) 's morgens één de vroegste vogels: we keken dan samen over het verstilde familieveld uit. Erik standaard met koffie en een shaggie...

Als je aankwam op Charme en je was er eerder dan 14.00 uur dan kwam je Erik tegen in Champgault. Super vriendelijk maar onverbiddelijk. Als je 's morgens bij de bakker stond was daar Erik met Hanna bij de koffiebar. Als je om half 11 naar de start van de programma's kwam dan presenteerde Erik het docententeam. Hij maakte deel uit van de "Lucky Seven": het team dat het hele seizoen op Charme bleef en elke week extra vergaderingen belegde om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Honderden originele programma's op het gebied van video zijn door hem gedaan, veel foto's en filmpjes van hem zijn nog te bewonderen op de pagina beeld en geluid, de pagina die hij zelf beheerde.

Erik was het toppunt van dienstbaarheid en Charme was zijn paradijs.

Hij zal met een auto van Charme naar de begraafplaats worden gereden, dat was zijn laatste wens...

 

Wij wensen Angèle en zijn kinderen Lotte, Bram en Pim heel veel sterkte toe!

 

Wil je een kaartje sturen naar de familie? Angèle Kuipers, Genhoes 14, 5235 CH Den Bosch

 

UITVAART VRIJDAG 29 mei

De ceremonie is vanwege de corona zeer beperkt: alleen de familie kan erbij zijn. Echter, wil je Erik vanuit de plek van de ceremonie uitzwaaien dan kan dat.

Het vertrek is tussen 14.30 en 15.00 vanuit Esscheweg 1 in Boxtel naar de begraafplaats. De toegang van Esscheweg 1 is een lang zandpad, waardoor er veel mensen kunnen staan.

 

Janhenk


Allerlaatste nieuws    ●   Podcast Nina    ●   Kim: Victoria weet het: alle filmpjes!    ●   Coullons Grand Finale week 6    ●   De Terugweg podcast & Spotify    ●   Charme tattoo    ●   Nieuw: SPA    ●   Nibana Festival 2022    ●   Woutertje Pieterseprijs voor Benny Lindelauf    ●   Nieuw boek van Irene van der Aart    ●   Margot overleden    ●   Hielke Zevenbergen 1974 - 2020    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes    ●   Seizoen 2022