klusweken buiten het seizoen


Werkvakantie voor volwassenen vanaf 20 jaar


Voorwaarden voor deelname:

Je moet wel wat ervaring met klussen: schilderen, tuinieren, omgaan met gereedschap, iets kunnen maken met hout of metaal, electriciteit, loodgieterswerk, etc. Goed kunnen koken voor een groep is ook een kwaliteit die wordt gewaardeerd. Wanneer je een mailtje stuurt om je aan te melden, schrijf er dan even bij waar je handigheid in hebt.

Geen kosten: eten, drinken en slaaplaats zijn gratis. Elke ochtend om 9.30 uur is er een korte "bouwvergadering" waar de verschillende werkzaamheden worden voorgelegd. Je haakt aan bij een klus die je leuk vindt. Er zijn altijd voldoende mensen aanwezig die àlles weten van het terrein, het gereedschap op Charme en de betreffende klus. Koken (+ boodschappen doen) en corveeën zijn vaste onderdelen van deze weken.
Overdag ben je aan het werk, 's avonds kun je wat hobbiën, uitrusten, internetten of een beetje sporten.
De reis wordt met auto's georganiseerd.

NB: er is een vaste kern aan opbouwwerkers. Meestal is er naast deze mensen nog wel plek voor nieuwe deelnemers.

 

Wanneer je je aanmeldt krijg je snel een reactie. Een paar weken voordat we gaan krijg je nog alle precieze informatie over wie er meegaan, wat er te doen is, de reisorganisatie, wat mee te brengen enz.

OPBOUWEN, SEIZOENSKLAAR MAKEN, 18 - 25 juni 2022
Nu is het zaak dat het terrein seizoensklaar gemaakt wordt: de opbouw van de grote tenten, bos- en maaiwerk, het schoonmaken van alle terreinen en gebouwen.

In deze juniweek is er ook onderhoudswerk te doen (schilderen, tegelen, opruimen etc.) 
Groep van maximaal 18 personen.
Je kunt je tent opzetten of in een bed slapen: in het huis of in een blokhut.

 

AFBOUWWEEK, 21 - 28 augustus 2022

Voor vitale mensen met sterke handen en schoonmakers. Afbreken van grote tenten, activiteitenplekken, schoonspuiten en opbergen van materialen. Deze week loopt naast de werkweek voor Theater Totaal (besloten groep)  Als deze voorbij is (zaterdag 27 augustus) werken we nog een dag of 2 door om alles aan kant te krijgen.

Maximaal 8 personen. Je kunt in deze week alleen kamperen, alle accommodaties zijn bezet door de groep Theater Totaal.


Allerlaatste nieuws    ●   Podcast Nina    ●   Kim: Victoria weet het: alle filmpjes!    ●   Coullons Grand Finale week 6    ●   De Terugweg podcast & Spotify    ●   Charme tattoo    ●   Nieuw: SPA    ●   Nibana Festival 2022    ●   Woutertje Pieterseprijs voor Benny Lindelauf    ●   Nieuw boek van Irene van der Aart    ●   Margot overleden    ●   Hielke Zevenbergen 1974 - 2020    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes    ●   Seizoen 2022