CLAN - 16/17 jaar


samen pieken, beesten, dromen, chillen…

Maak vrienden voor het leven in je groep van 16 en 17 jaar oud. Kampeer met elkaar zelfstandig op een apart terrein van Charme. Ga aan de slag met iets bijzonders. Maar bovenal leef! Want hoe organiseer je met elkaar je eigen kamp? Wat zijn de regels, afspraken en geheimen? Is er een leider nodig? Wie ruimt er op? Hoe laat wordt het 's nachts en hoe vroeg wordt het 's morgens? En wat gaan we doen? Een nog nooit vertoonde film maken, een archeologische opgraving doen of een filosofische marathon houden, bijvoorbeeld?  Of gaan we een dag Frankrijk in met een undercover opdracht…  Iets met risico … of poëzie, misschien, nee? Rap dan?? En natuurlijk maken we ook een nachtelijke voorstelling voor groot publiek.
Kortom: the sky is the limit in deze week.

 

• max. 20 deelnemers per week

• je vormt een echte clan met elkaar, dus je moet alles in de week met elkaar regelen

• de week kost € 330- . Tent, pannetje en gasje mee (boodschappen, koken en eten doe je meestal samen met anderen)

• de eerste maaltijd op zaterdag wordt door de leiding geregeld

• neem voldoende geld mee voor je eten

• een inschrijving voor de CLANgroep is alleen mogelijk als een ouder/begeleider ook op Charme aanwezig is en als de Clan-deelnemer zelf een apart contract ondertekend naar Charme terugzendt. Dit contract wordt bij de boekingsbevestiging meegestuurd, en heeft betrekking op drank- en drugsgebruik.

• 3 inschrijf-weken: van 17 juli t/m 7 augustus

 

 

 

De CLAN-week is expliciet gecreëerd onder het motto: "Geen 18? Geen druppel". En natuurlijk ook geen drugs. Ouders wordt dringend gevraagd dit beleid te ondersteunen.

 

 


CORONA en laatste nieuws    ●   Charme op Spotify    ●   Extra in week 2, 3 en 4: Basis Training Wim Hof Methode    ●   Nieuw: SPA    ●   Shiatsu en do-in    ●   Nibana Festival 2022    ●   Woutertje Pieterseprijs voor Benny Lindelauf    ●   Nieuw: villatent te huur    ●   Extra week CHOC    ●   Nieuw boek van Irene van der Aart    ●   Fijne adressen    ●   Margot overleden    ●   Hielke Zevenbergen 1974 - 2020    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes