Volwassenen op Charme

 

boekingsformulier wat is nog vrij?
tarieven veelgestelde vragen
Reviews

 

In de totaalweken (1 t/m 5, vanaf 11 juli) kun je op Charme elke dag uit allerlei disciplines kiezen: beeldende kunst, theater, dans, video, schrijven, zang, houtbewerking. Elke avond wordt er weer bekend gemaakt waarvoor precies je de volgende dag kunt kiezen, want er worden steeds weer andere variaties bedacht. De programma's lopen synchroon met de jeugdactiviteiten.

s'Avonds om 20.00 uur is er soms nog een lezing van een interessante mede-deelnemer. Ook kan er dan yoga worden aangeboden. En er is altijd een muziekwerkplaats voor instrumentalisten.

Vanaf 22.30 uur zijn kinderen niet meer toegestaan en is er een informatievuur en zijn er vaak voorstellingen op verschillende locaties. En is natuurlijk de bar geopend.

 

In de laatste week van de zomer, het dessert, is er een kleinere week gepland voor alle leeftijden.

Hier zijn minder deelnemers, maximaal 60, en is dus het aanbod voor volwassenen minder ruim.

 

• Er is een apart kampeerveld voor volwassenen (geldt voor de totaalweken)

 

 

 

 

CORONA en laatste nieuws    ●   Charme op Spotify    ●   Extra in week 2, 3 en 4: Basis Training Wim Hof Methode    ●   Nieuw: SPA    ●   Shiatsu en do-in    ●   Nibana Festival 2022    ●   Woutertje Pieterseprijs voor Benny Lindelauf    ●   Nieuw: villatent te huur    ●   Extra week CHOC    ●   Nieuw boek van Irene van der Aart    ●   Fijne adressen    ●   Margot overleden    ●   Hielke Zevenbergen 1974 - 2020    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes