Charme gegevens


Charme BV is eigendom van Janhenk en Frank Odink.
De landgoedcamping in Frankrijk is een Frans bedrijf met dezelfde eigenaars.
Het kantoor bevindt zich in Culemborg - van oktober t/m mei zijn we daar bereikbaar.
Juni, juli, augustus en september is het kantoor verplaatst naar Coullons.

 

CHARME BV

Havendijk 9
4101 AA Culemborg
Tel: 0345-521481
IBAN: NL70 RABO 0312535511
BTWnr: NL.8030.02.294.B01
KvK Tiel:11060073

info@charme.nl

 

CHARME Société

Camping Culturel Champgault
45720 Coullons FRANCE
Tel. (vanuit NL): 0033.610693531
(vanuit Frankrijk) 06.10693531
 IBANnr.:FR7614806000167001003831178
No. Siret: 43128901600013
TVA (BTW): FR65431289016


Janhenk Odink


"Op Charme komt voor mij alles waar ik belang aan hecht in het leven samen: theater maken, cursussen geven, in de natuur zijn, op de trekker rijden en omringd worden door familie en vrienden. Kunst maken is belangrijk op Charme, maar verbinding en het maken van contact is voor mij het hoogste. Mijn grootste wens is dat iedereen hier met een goed gevoel vandaan gaat."

 

(Janhenk, 1953, Akademie voor Expressie, ITIP)


Frank Odink


Frank is mede-eigenaar van Charme BV. Hij is het hele seizoen aanwezig, verantwoordelijk voor techniek en terrein, coördineert bar- en TD-team en leidt teamvergaderingen afwisselen met Janhenk.

Buiten het seizoen ontwerpt en bouwt hij graag op het Charme-terrein: zoals het het houtatelier, de remise, de kap bij het sanitair, de nieuwe sanitaire huisjes bij de bar en voor de medewerkers, en de grote kap bij Le Voisin.

Door het jaar heen is Frank in NL o.a. werkzaam als technisch creator bij diverse theatergroepen, Amsterdam Light, museum Humanityhouse, NPO Hilversum, en diverse opdrachten in het buitenland.

 


Hanna Timmers


Gehele seizoen gastvrouw bij Charme. Als theatermaker met kinderen, jongeren, CLAN en CHOC en als vroege vogel bij de Ochtendbar. Door het jaar heen maakt Hanna voorstellingen in bijzondere contexten, geeft in Den Haag bij het Nationale Theater de projecten in de stad vorm en begeleidt door het hele land de jongerenprojecten van Theater Na de Dam.


Sara Roos Dijkstra


Gehele seizoen gastvrouw bij Charme, animator, host bij voorstellingen en kindermedewerker. Sara werkt in het dagelijks leven als spel- en circus-docent bij kinderen, jongeren en voor artiesten met een verstandelijke beperking.


Tessa de Lange


Tessa werkt het hele seizoen op Charme als docent en theatermaker, van de kleuters t/m CHOC. Ze zal geregeld te zien zijn in het avondtheater en soms hoor je haar zingen. Door het jaar heen is Tessa werkzaam als actrice in theater en film. Daarnaast is ze yogadocent.


Robert Baarda


Charme-host ook weer gedurende het hele seizoen. Daarnaast docent drama volwassenen, top-acteur tijdens het dagelijkse avondtheater, singer-songwriter met geregeld een concert in de sfeervolle Remise. Door het jaar heen werkt Robert als theaterdocent (zie robertbaarda.nl)


Elmar Dekker


In de zomer werkt Elmar in het houtatelier en als chef TD (technische dienst). Hout verwondert en inspireert hem. Andere mensen daarmee aansteken is iets wat hij graag doet. Zeker onder de prachtige kap van het houtatelier in de bossen van Charme. "Je komt er tot rust, gaat even uit je hoofd en duikt in de prachtige structuur van het materiaal".
Charme kent hij van binnen en van buiten. Op 11 jarige leeftijd is hij in de kindergroep begonnen om er op zijn 19-de te gaan werken. Buiten de zomer is hij er vaak in klusweken van Charme actief.

Elmar is ergonoom en timmerman. Zijn houtwerk is te vinden op www.elmardekker.nl
Zijn ergonomiewerk op www.kinova.nl


Allerlaatste nieuws    ●   Podcast Nina    ●   Kim: Victoria weet het: alle filmpjes!    ●   Coullons Grand Finale week 6    ●   De Terugweg podcast & Spotify    ●   Charme tattoo    ●   Nieuw: SPA    ●   Nibana Festival 2022    ●   Woutertje Pieterseprijs voor Benny Lindelauf    ●   Nieuw boek van Irene van der Aart    ●   Margot overleden    ●   Hielke Zevenbergen 1974 - 2020    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes    ●   Seizoen 2022