filmpje: Marihuela Belt

 


Activiteitenkalender

wk nr vanaf type  
26 2 19-06 opbouw  
33 3 21-08 afbreek  
------------------------------
27   3-07 vrij kamperen
28 1

10-07

totaalweek  
29 2 17-07 totaalweek choc & clan
30 3 24-07 totaalweek choc & clan
31 4 31-07 totaalweek choc & clan
32 5 7-08 totaalweek  
33 6 14-08 dessertweek (10% korting)
34   22-08 (besloten groep)

TOTAALWEKEN?

 

Kleuters 3,4,5 jr Kinderen 6-9 / 9-12 jr
Jongeren 12-16 jr CLAN 16/17 jr
CHOC 18 - 25 jr Week 0: vrij kamperen
Week 6: dessertweek Tarieven
Veelgestelde vragen Eten en drinken
accommodatie te huur wat is nog vrij?
aanmelden, annuleren Reviews

 

Columns schrijven op een krukje midden in het bos, acteren op een podium of samen in één dag een lied componeren en uitvoeren. Op het theater- en expressielandgoed Charme in Frankrijk worden creatieve dromen waargemaakt tijdens de ‘totaalweken’. Volwassenen kunnen iedere dag workshops volgen op het gebied van zang, dans, theater, fotografie, schrijven, beeldende kunst of houtbewerken. Jongeren en kinderen zitten in hun eigen groep.

 

De workshops vinden plaats tussen half elf en vier uur ’s middags met een middagpauze van anderhalf uur. Kinderen en jongeren krijgen een apart programma aangeboden. Charme is dan ook de ideale vakantie voor (alleenstaande) ouders. Kunst en creativiteit spelen tijdens deze vakantieweek een grote rol, maar verbinding en gezelligheid zijn net zo belangrijk. Kamperen doe je op het terrein in een eigen tent of caravan of in een gehuurde blokhut.

 

Charme biedt vrijheid, maar ook structuur. Je bent vrij om te kiezen tussen een middagje voor de tent een boek lezen,  een workshop volgen of een wandeling maken. Op het prachtige Franse landgoed, midden in het bos, worden de activiteiten op verschillende locaties gegeven: in tenten, Debar, op een dansvloer of op het gras in het bos. Iedere avond zijn er meestal meerdere voorstellingen van deelnemers. Docenten verzorgen het avondtheater en geven geregeld lezingen en concerten. De woensdagmiddag is vrij.

 

Iedere avond en ochtend wordt op de vuurplaats het programma bekendgemaakt voor de volgende dag. Charme is de ideale plek om helemaal uit je hoofd te komen en creativiteit te laten stromen. In Debar kun je napraten met andere deelnemers met een goed glas wijn, terwijl de kinderen een ijsje eten. Charme is een warme en inspirerende plek, waarna je opgeladen weer naar huis vertrekt, of naar je volgende vakantieplek.

 

Er zijn dit seizoen 5 totaalweken tussen 10 juli en 14 augustus.

Verder, buiten deze 5 weken:

Van 3 - 10 juli kun je vrij kamperen zonder programma

Van 14 - 21 augustus is er nog een naweek (dessertweek) voor maximaal 60 deelnemers

 

CORONA en laatste nieuws    ●   Charme op Spotify    ●   Extra in week 2, 3 en 4: Basis Training Wim Hof Methode    ●   Nieuw: SPA    ●   Shiatsu en do-in    ●   Nibana Festival 2022    ●   Woutertje Pieterseprijs voor Benny Lindelauf    ●   Nieuw: villatent te huur    ●   Extra week CHOC    ●   Nieuw boek van Irene van der Aart    ●   Fijne adressen    ●   Margot overleden    ●   Hielke Zevenbergen 1974 - 2020    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Camping Coullons open, ook resto    ●   CD    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes