filmpje: Marihuela Belt

 


Activiteitenkalender

wk nr vanaf type  
26   18-06 opbouw  
33   20-08 afbreek  
 
18   30-04 mei totaalweek
27   2-07 vrij kamperen
28 1

9-07

totaalweek  
29 2 16-07 totaalweek choc & clan
30 3 23-07 totaalweek choc & clan
31 4 30-07 totaalweek choc & clan
32 5 6-08 totaalweek choc & clan
33 6 13-08 totaalweek  
34   21-08 (besloten groep)

TOTAALWEKEN?

 

Kleuters 3,4,5 jr Kinderen 6-9 / 9-12 jr
Jongeren 12-16 jr CLAN 16/17 jr
CHOC 18 - 25 jr Week 0: vrij kamperen
Tarieven Veelgestelde vragen
Eten en drinken accommodatie te huur
wat is nog vrij? aanmelden, annuleren
Reviews

 

Columns schrijven op een krukje midden in het bos, acteren op een podium of samen in één dag een lied componeren en uitvoeren. Op het theater- en expressielandgoed Charme in Frankrijk worden creatieve dromen waargemaakt tijdens de ‘totaalweken’. Volwassenen kunnen iedere dag workshops volgen op het gebied van zang, dans, theater, fotografie, schrijven, beeldende kunst of houtbewerken. Jongeren en kinderen zitten in hun eigen groep.

 

De workshops vinden plaats tussen half elf en vier uur ’s middags met een middagpauze van anderhalf uur. Kinderen en jongeren krijgen een apart programma aangeboden. Charme is dan ook de ideale vakantie voor (alleenstaande) ouders. Kunst en creativiteit spelen tijdens deze vakantieweek een grote rol, maar verbinding en gezelligheid zijn net zo belangrijk. Kamperen doe je op het terrein in een eigen tent of caravan of in een gehuurde blokhut.

 

Charme biedt vrijheid, maar ook structuur. Je bent vrij om te kiezen tussen een middagje voor de tent een boek lezen,  een workshop volgen of een wandeling maken. Op het prachtige Franse landgoed, midden in het bos, worden de activiteiten op verschillende locaties gegeven: in tenten, Debar, op een dansvloer of op het gras in het bos. Iedere avond zijn er meestal meerdere voorstellingen van deelnemers. Docenten verzorgen het avondtheater en geven geregeld lezingen en concerten. De woensdagmiddag is vrij.

 

Iedere avond en ochtend wordt op de vuurplaats het programma bekendgemaakt voor de volgende dag. Charme is de ideale plek om helemaal uit je hoofd te komen en creativiteit te laten stromen. In Debar kun je napraten met andere deelnemers met een goed glas wijn, terwijl de kinderen een ijsje eten. Charme is een warme en inspirerende plek, waarna je opgeladen weer naar huis vertrekt, of naar je volgende vakantieplek.

 

Er zijn dit seizoen 5 totaalweken tussen 10 juli en 14 augustus.

Verder, buiten deze 5 weken:

Van 2 - 9 juli kun je vrij kamperen zonder programma

 

Allerlaatste nieuws    ●   Podcast Nina    ●   Kim: Victoria weet het: alle filmpjes!    ●   Coullons Grand Finale week 6    ●   De Terugweg podcast & Spotify    ●   Charme tattoo    ●   Nieuw: SPA    ●   Nibana Festival 2022    ●   Woutertje Pieterseprijs voor Benny Lindelauf    ●   Nieuw boek van Irene van der Aart    ●   Margot overleden    ●   Hielke Zevenbergen 1974 - 2020    ●   In memoriam Erik van Vliet    ●   Artikel Charme augustus    ●   Wet AVG    ●   Boek Charme Liefdes    ●   Seizoen 2022